Einamieji Genadijaus sopuliai

ketvirtadienis, balandžio 21, 2011

Unikalus pusryčių receptas

Amijaja, vadinasi:

1. į šio ryto pieną kliūkstelim vakarykščių marinuotų persikų sultyčių, maišytų su vandeniu.
2. nuo duonytės nuimame lašinukus.
3. duonytę merkiam į tą pieno/persikų užtaisą.
4. Šlapią duonytę žūtbūt grūdame už kalnieriaus, nes duonytė verkia - šlapia, reik paguost.
5. ieškome duonytės tarp sluoksnelio marškinukų.
6. su pusės šeimos pagalba randame - sutrupėjo. ant žemės, ant stalo, etc.
7. toliau valgome lašinukus kol neišmirko.
8. slepiam pudingą dėl visa ko...

Skaniausia savo rankomis ;)

P.S. Tvarkykitės ryte. Tvarkykitės tarp pusryčių ir pietų, nes kai uždžiūva likučiai, sunkiau greitai nugrandyti. Tvarkykitės po pietų, nes gal užeis svečių. Tvarkykitės dažniau. Tvarkykitės tarp pietų ir vakarienės, nes grįžę vyrai iš darbo mėgsta tvarką, kitaip ką gi tu veiki visą dieną. Neįrodysi. Tvarkykitės ir vakare, nes vyras po darbo pavargęs. Dabar su šypsena marš miegoti, nes vyrai susiraukusių be priežasties bobų nemėgsta matyti. Oblia! Nespėjot grynu oru pakvėpuot? Lėtai sukatės... Rytoj viską taip pat, tik greičiau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą