Einamieji Genadijaus sopuliai

ketvirtadienis, sausio 27, 2011

Maistelis mažulyčiams

Oi, negaliu :D Kaip aš irgi kažkadais pirmuosius kartus atradus, kaip maisto prekybos sfera tyčiojasi ne tik iš mūsų vėžinių ląstelių, bet tuo labiau iš mūsų mažiausiųjų, su savo pieno miltais ir biosferiškom mėsos (tiksliau kaulų, odos ir gyslelių skonio-kvapo) tyrelėm, kaip aš tada siautėjau :D Ot žulikai, nu. Iš mažutėlių bizniai tik sukas :) O dabar man juokas :) ir iš savęs ir iš kitų dabar atrandančių ir pradedančių burbėt.
Pala, galvoju. Tai čia visai už šposą dabar jau priimu. Būčiau aš toks prekybos biznininkas, tikrai ne kitaip elgčiausi. Gi šūdelis tas tavo nususęs kūdikėlis, jeigu nesugebi pati maitinti jo krūtim ir išmakalioti savom rankom košelės, o perki pieno, mėsos miltų, tai ko čia purški. Tipo čia naujiena, kad masinės gamybos prekės nėra sukurtos jokiam individui patenkinti jo sveikatą. Tai daroma tik tam, kad užkištų prakiurusį skrandį. O mamukės, kurios tingi ir jom negražu maitinti kūdikį savo porno krūtim, pakeičia natūraliausią produktą kuo - koksu kūdikiams iš plastiko dėželės, tai valio. Baisus čia daiktas. Gal kiek nepatogumų paskui vaikui bus šaibom išrūkęs skrandelis ar skylėta kepenis, o gal išporėjusi tulžies pūslelė. Pofig juk. Šitie organai nėra svarbiausi, ir juos išoperavus įmanoma išgyvent bent 10 ir daugiau metų :) Tad kodėl nepasilengvint sau gyvenimo ir neatsikratyt tais savo mažutėliais kuo anksčiau, jie juk velia tavo karjeros planus, daugiau jokios naudos, paskui net šiukšlių nepriprašysi išmest :D baikės :D Beje, į tą pienmiltį juk deda kartais omega vitaminų, taigi labai sveika smegenims sako. Gal bus biškį kūniškai invalid žmogutis, bet jau protingas... :D irgi gal, čia žiūrint nuo požiūrio, jeigu tik tuo tikėsi, taip ir bus :) maždaug kaip homeopatija - tik patikėk :)
Net nežinau ar čia reik ant tos masinės prekybos pykt, juk jie visai netyčia. Jie juk asmeniškai man pakenkt tikrai nesiruošė, jie tiesiog uždirba pinigus iš manęs. O jeigu aš buka, tai ką kaltint, gal kitus? :D Nematau tragedijos ir ant prekybininkų nei kiek nepykstu, netgi ploju, nes tik jų vitaminai E, modifikatoriai ir kiti skanėstai privertė mane kept duoną namuose, kas labai skanu ir kvepia ir malonu ir kaifas. Tik jie paskatino mane kramsnot mėsos kvapo ir skonio mėsą iš pažįstamo ūkininko, nuo tos mėsos net geležies kiekis kraujyje pakyla, ne šiaip sau vandeniu ir tirpikliais plautas šmotas. Ačiū tiems izrodams, be to, manau jie ilgai neišgyvens, masinė prekyba kris ir visi varysim į kaimus patys grūdus pjaut. Nematau blogio iš vis tame :D Nuo kada gamta ir tikras darbas su akivaizdžia, gal ir nefinansine, bet nauda yra blogai? :)
Va man baisiau yra kai savi draugai, giminės ar kaimynai tyčiojasi vieni iš kitų, iš jų vaikų, iš nėštumų kiekių, kaip skaičiuoja kitų turimus pinigus, galvoja kaip pakišt jiems koją, apšmeižt kitų akyse, kad tik anas neužsidirbtų papildomai, neduok die dar baisiai praturtės. Va čia tai vimdo. Čia tai šlykščiau už nerūšiuotas šiukšles ir net kūdikio kepenų cirozę nuo ultra visiems bet kam vaikam maistuko. Nes šitų savo savybių mes nelabai linkę pastebėti, nes patys sau esam teisingiausi ir geriausi, o kiti siekia tik pasipelnyti. Iš kur tokios fantazijos... Argi taip kas auklėjo :D