Einamieji Genadijaus sopuliai

penktadienis, rugsėjo 28, 2012

Daugiau vaikų (t.y. daugiau nei vienas)

Kaip gerai, pagalvojau, štai vieną kartą gyvenime gera turėti ne vieną vaiką, o, pavyzdžiui, du, tris ar dar net daugiau.

Kai turi vieną vaiką, "kultūrintis" eini pagal jo amžių, einama į beibiplay kokį nors (neesmė pavadinimas), juk gi neisi ten dažniausiai į kokią rimtą meno galeriją lipdyti meno dirbinių su, tarkim, 6 mėn. kūdikiu, ar kad ir metų vaiku. Proto reik neturėt, juk jie tokie ten nelipdys, o švaistys viską. Ir nesišvieti taip. Eini į leliukų programėles ir pats degraduoji, ypač jei negaudai prasmės, kad stebuklai paprastuose dalykuose.

O jei yra šeimoje vyresnėlis, eini dėl vyresnėlio kur nors į istorinį muziejų, kalbi, domiesi, o jaunėlis, jeigu nelieka namuose, nori jis ar nenori iš šalies (kaip ir ne jam, bet su juo) mokosi, kas yra kas. Kartais net geriau įkanda dalykus, ko vieninteliam vaikui, atrodo, skiepyji, o jis vis tiek nė bum :D Žodžiu, tėvai pradeda gyventi iš tikrųjų ir be nervų, nes žino, jei vienas nepaims, tai kitam pritaikysim :) ir viską srebia į save, o paskui panaudoja :)

Kuo daugiau žmonių, tuo skalsiau vyksta darbas.