Einamieji Genadijaus sopuliai

pirmadienis, gegužės 28, 2012

Vaikų vežimėliai

Kam patogūs ir naudingi vaikiški vežimėliai (vaikams vežioti):


1. mama gali toliau priauginėti tuos kilus po nėštumo, arba tiesiog jų neatsikratyti, arba lankyti spec. sport klubą. Tuomet tiesiog gražiai apsirengi (paslėpt lašiaką ne juokai) ir eini išdidi miesto gatve, kol vaikas miega - vežimėlis gražus, tu graži.
2. kai vaikas pabudo, geriau jį vežti vežime, kur nusuktas veidu nuo mamos, nes kitaip vaikui žiauriai neaišku, kodėl mama žiūri į tave, bet nekreipia dėmėsio į cypimą :D jei atkreipia, tai paduoda barškutį, buteliuką, kasniuką ir viskas. o jei vaikas nori prisiglaust, nes pabudęs nežino kur yra? :D
3. tarkim cypiantį vaiką ji paėmė ant rankų... tada tenka spardyti į priekį vežimėlį šaligatviu, nes vaikas per sunkus nešti viena ranka (dirba ducepsai, tiksliau, tempia sasugysles ir tiek).
4. miškas su šakotais takeliais skirtas smulkiems smegenų sutrenkimams
5. kad ir gatvėse mieste su vežimu kosmosas kažkoks, eini gatve - bac laiptai auksciausi - vaziuok aplink per aną rajoną, kurį jau praėjai, arba nesk kuprinę, vežimą, vaiką ant kupros jais žemyn, bandyk nepargriūt, aišku :D arba ponkšt - ant pravažiavimo stovi mersas ar bė em vė, nors skrisk per viršų su visa amunicija :D arba nori užeiti i mėgiamą parduotuvę - apsieisi šiandien, na, o dabar į  vaistinę, tenka užsitarabanint su visa transporto priemone vėl laipteliais... 

taip galima ir susinervuoti truputėli :D :D :D

Tai mes tai nieko, yra nešioklės, vaikjuostės, tėčiai, užaugs vaikai, tik žvengsim iš tokių "bėdų", bet rimtai, ką daryt tiems, kurie turi gyvenimu džiaugtis apskritai vežimėliuose. Kaip jiems laipioti tuos laiptus. Nesistebiu šokančiais vežimėliuose. O ką daryt.

Prieš pietų miegelį

Emilija dabar yra ružavų drabliukų kirpėja. Jei esate panašus į tokį ir jums būtinas kirpėjas, prašom...
 
tiesa, nubalsavom: drambliukas dabar yra panašus ne į pliką drambliuką, o į asilą. totalus pasikeitimas.
 
apskabėm ir uodegą. paršiukėlis. man negaila, man taip gražiau, drambliuk...
 
kiškučio eilė. aš jau užsimerkiu.
 
kuo baisesni gyvūnai, tuo mylimesni jie tampa. sunkiau bus išmest :s
 
iš kiškelio dabar kyšo maždaug kažkoks pudelis. tikiuosi ausys nekliudys kailio grožiui
 
tiesiog tylim, kai gimsta kažkoks talentas. iš tikrųjų tai man patinka ta dieviška tyla ir tyras džiaugsmas, net nėra kada šluotą paimt, nes dar ne galas.
 
kiškis panašus į žmogų. atrodo viskas.      

Gera pas močiutę vasarą pabūti

Pas močiutę aš valgiau viską. Ne tik saldainius. Ir kitokį maistą, kitokius saldainius.