Einamieji Genadijaus sopuliai

pirmadienis, balandžio 16, 2012

Nieko naujo jau milijonai metų

Nu jau sveikstam. Dabar liko tik neįmanomo ilgumo snargliai, dusinantys kosuliai ir kruvinos ašaros. Tiek iškankino mus ligos, tos keturios išterliotos sienos, kad motina nebenusakomos nervų virimo būklės. Kodėl žmonės mano, kad labai jau esam pasikeitę nuo buvusių laikų? Nu juokinga. Net tekstai ir scenarijai išlikę tikrai iš milijonmečio pradžių:

Emkė po velykų parsivežė lobį (močiučių meilė paprasta, nors pasiusk) - kokius 4kg saldainių. Visokių. Šokoladinių, nešokoladinių, čiulpsenamų, rūgščių ir saldžių. Atsirado didžiulė nesantaika šeimoj, nes žiauriai riboju. Negailestingai. Dviejų dantų nebeturi per savaitę saldainių vartojimo, dantų valymas vyksta tik vakare 1k dienoj - 2 dantų nebėr, išpuvo ir nutrupėjo, du priekiniai dar pūva, tai laiko klausimas, kada supūliuos gal. Krūminį vieną skauda, su ta puse nekramto, pataisyti jį kainuoja tiek, kiek neturim. Dar vienas turi skylutę, o kitas krūminis neseniai atsirado su defektu irgi. Padėtis šūdina. Žaibiškai. Ir nesuprantu. Ir tikrai tvirtai susitariam dėl to vartojimo, bet tik tėtis namie... ABSOLIUTI TRAGEDIJA... Nepadėtų net žmogžudystė. Bet ką daryt?

Ateinu į virtuvę, nes jau braška maišelis ir dar šnabžda "mamytė neleido, bet aš tau leidau, tai tyliai suvalgyk". Prieš 5 min aiškinau, kad šiandien saldainių nebebus, valom dantis ir miegot. Braškina jau po kelių minučių ir sąmokslauja. Ateinu, stoviu, šypsosi jie. Ne nu... Tėvui spiriu į užpakalį tiesiogiai ir smarkiai, nes išprotėjau! Jis žvengia. Aš kažko nesuprantu???

O pas gimines nuvažiavus bet kur visi linčiuoja tai MANE!!! - MOTINA BLOGAI AUKLĖJA VAIKĄ, IŠLEPINO, DUODA SALDAINIŲ, TAI DABAR TURISI, CHE CHE.


Skauda, negaliu... O kur tėvo vieta? Jo atsakomybė tik sėklos išvaryme ir jis jau vyras??? Šūdo gabalas. Visiško šūdo. Nepakartojamo šūdo.

Beje, likau kalta:
1. ir dėl to, kad skaitau vaikų auklėjimo literatūrą, nes ėmiau ir b8tent panaudojau smurtą prieš vaikų tėvą (šūdą), net drebėdama pradėjau purtyti vaikus - vyras išdidžiai pranešė tokių knygų neskaitąs, todėl draugiškai gyvenąs. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Nuo ko prasidėjo tada visas šitas š? Nuo skaitančio. Nežinočiau kaip negalima daryti, nedaryčiau nieko iš vis. Visi liktų laimingi iki suaugęs vaikas pradės daryti totalias nesąmones protu nesuvokiamas. Tada susizgribtų žmonės iš kur toks vaikas??? Iš ten pat i taip ir turi būti, kai darai taip.
2. išmečiau per balkoną visą tą saldainių maišą. Prišiukšlinau, be to, galėjau kam nors ant galvos juk. Bet nesveikai nebežinojau, ką daryti.

Tėtukas ryte pripjovė sumuštinių ir palaimingas išėjo į darbą, kol problemos pačios išsispręs. Pažadėjo nupirkti saldainių.

Ar aš tikrai nenormali?

Viskas. Atsisakau. Palieku šeimą. Jau nebegaliu. Esu per silpna šitai tarybų lietuvai. Išeinu. Visiems bus geriau. Jau 3m tas pats įvairiais būdais, o realiai, kiek žmonija gyva, tiek tas pats. Reiki kažkam stop.