Einamieji Genadijaus sopuliai

šeštadienis, sausio 12, 2013

Sudėtingoji Emilija

Arba tiklsiau - mano ir tėčio veidrodis. Ji turi pravardę - isterikė. Aš irgi - niekam tikusi mama, nes lepinu, todėl isterikė. Žiauru :D Bet niekas neprarasta, atvirkščiai :P

Isterikuoja ji, nes aš pati nesugebu savęs valdyti, o ji tiesiog mėgdžioja ir tiek :D Ką daryti? Pasižiūrėt į save ir jei taip nesinori, veikti, kad taip nebūtų. Ką veikti? Dresiruoti save. Nes tik per pavyzdį... Vienintelis kelias.

Sėdi vaikas antrame lovos aukšte, šukuoja lėles. "Mama, aš taip džiaugiusi, kad tu esi, kad tave turiu, man net ašarėlės trykta". Realus kasdieninis atvejis. Tėėėtis... :D

Žodžiu, baisu. Blogis - tai tik aš. Pasiduodu ir ne. :)

Frankenvynis

Geras filmukas. Daug ką paaiškina. Pavyzdžiui, jei kažką darai ne su meile, nesistebėk, kad išsigimė laimė. Dabar net aišku kodėl "šiuolaikiniai" vaikai "tokie" ar anokie netokie. Bet daryti kažką turime, savaime monstrai nepraeis :) Todėl geriau prieš tai viską priimti su meile, ne su nuostatomis.

Okei, truputį SMARKIAI vargstu, prisipažinsiu :) Bet bent žinau į kurią pusę krypt (taip ir dariau, bet abejojau) ir kad krypti tikrai reikia, nepaisant bedievių nuomonių :) Tik pirmyn.

Pakartojam - geras filmukas, puikus mokytojas, verčia susimąstyti :)

Nepratinkite

Nepratinkite vaikų prie nieko, nes užlips ant galvos paskui - ištisai nagrinėjama tema :) Juntu, kad tai tiesa. Nėra ko laukti tų dvejų ar pusantrų. Justinas nuo gimimo "pratinamas" (tiksliau natūraliai suprantama, kad myžti po savim nėra normalu) atlikti nešvarius reikalus ne į pampersą. Jis jau dabar žino, kad sysiojama ne į kelnes, o jei vis tik į jas, bus pasekmės - šlapia, vonia, reikia daryti kažką prieš tai :) Dažniausiai rėkti ir vesti mamą į vonią :)

Rėkia ir veda į vonią ir naktį :) O miegoti norisi... Dabar baisiai pikta esu :D Prisipratinau :D

Maukite pampersus. Juokauju ;) Tik pagalvokite kiek prarandama supratimo su jais - visus smegenų likučius, neva "ant puodo per anksti" :)

Tiesiog teks eiti gulti laiku ir susigrąžinti nuotaiką, gana naktinėti, o paskui visus aplink kaltinti, va taip. :)