Einamieji Genadijaus sopuliai

pirmadienis, kovo 21, 2016

Tvirta meilės Gabrielė :)

Gabrielei tuoj tuoj vasarą vieneri! Todėl jau metas apibūdinti jos esybę :)

Mergaitė... Koks džiaugsmas vėl patirti, kad turiu dovanų dar vieną mergaitę! <3 Dar vienas šansas mylėti iki debesų :)

O nuo pradžių... Tėtis labai mylėjo jos mamą :D Po to tapau jautri, bet karinga nešiodama ją :). Ką ten... Visa spragsinti bomba - kartais ašaros dėl gražių sodo gėlių, kartais nenumaldoma tvarkos teisėja :) įdomu, ar tai tikrai reiškia, kad tai ji...tokia.

Tikriausiai! Nes nuo to laiko, kai tapom atsikrais moteriškais kūnais, ji yra pasitikinti savimi, kantri, bet griausminga, kai žino, ko nori ir kaip gauti, ir net kada puikus laikas to pareikalauti :)

Džiaugiamės visi šiomis mažomis kojelėmis, nors ji pati rimtai į gyvenimą žvelgia :) kai pačiai norisi, šiek tiek nusišypso :) truputį moka pasimaivyti, bet nepadaugina. Moka atstumti. Saikas.

Šiuo metu rodo smarkias pastangas ir dantis dyginti ir kalbėti, ir žengti tikrus žingsnius be ramsčių :) all included! ;) stropi sakyčiau...

Šyyyypsausi :)

Nors naktinis jos gyvenimas man visiškai nesuvokiamas. Rimtai! Tokio vaiko dar neturėjau :D iki pasiutimo... Aš einu miegoti, o ji tik keliasi! Tai yra tas dalykas, dėl kurio mes dabar nesutariam. Kaip elgisimės paskui, a? ;) Manau gyvensim savaip ir mielai svečiuosimės viena pas kitą.
Ateisiu rytais ;) :D :D :D

Įdomu įdomu <3

Sprendimai

Nusprendžiau viską prisiminti
Iki ausų būgnelių
Gimdos kaklelių
Skaudžiai
Tyčia
Kad nenorėčiau pakartot