Einamieji Genadijaus sopuliai

ketvirtadienis, gruodžio 02, 2010

kiek minučių dirbam per dieną :)

http://www.youtube.com/watch?v=5XD2kNopsUs&feature=player_embedded#!

Ištraukiau ištrauką :D nu tikrai... :)

Staigmenų mano mergos nori :)


ruošiuosi... :p tiksliau pati ir kalta :D lažybos...

Šviežutėlė čiolytė Jau :)

Šiandien ne tik mano Indrinė sulaukė 22, bet ir viena iš čiolių išsilukšteno į dar mažesnę čiolinukę :)
Moterų gvardija papildyta dar tvirčiau :) Baisiai norėčiau jas pamatyt, bet geriau siunčiam poilsio, nes atsimenu, kaip negalėjau ilsėtis tokį darbą atlikus, ir ryškiai matomą fėją žaliai aprėdytai panelei :* tėčiui... žinoma, nusiraminti, tiktai nusiraminti, kaip sako karlsonas :D tu dabar supakuotas - turi meiles dvi, nežinia, kuri didesnė ir taip didėja jos abi kasdien, kaip sako mūsų kantriausias pasaulyje tėtukas :) Kantriausias todėl, kad turbūt visi ir naujai, ir senai kepti tėčiai žino kodėl :D
Kad ir kaip, mes moterys, bandom savo hormonų pliūpsniais išvesti jus iš pusiausvyros, netgi sakyčiau tyčiotis iš jūsų, mes tikrai netyčia... ;) jūs dabar esat Vieninteliai, Geriausi, Šūdžiausi ir Tvirčiausi žmonų su "naujom pareigom" ramsčiai, ramintojai, gaivintojai ir svarbiausia Mylėtojai. Jokios švelniausios mamos, jokios mieliausios tetos ar mažos-didelės draugės taip nepadės mamukams, kaip pats kantriausias ir vyriškiausias mažiuko tėtis.
O mažoji... Jau turbūt akivaizdžiai jauti, kad yra vis dėl to gyvenimas po gimimo, ania? ;) toks diiiiidelis ir platus, truputį smarkiai nesuprantamas ir kartais netgi konfliktiškas.
(kaip šiandien mums su Emilija, tik nežinau ar noriu pasakot, nes tai nesuvokiamai gražu, kaip mažas padarėlis priverčia tokią suaugusią tvirtą "visažinę" pripažinti, kad tėra visiškas paprastas begemotas, kuris bijo ir nesupranta nei skiepų esmės, nei grafiko, nei ... nieko :) :D o kai begemotas kažkurią detalę paskui supranta (jeigu)... jaučiasi kaip po maratono bėgimo atliuoksėjęs pirmas, nors užtruko ilgiau nei kiti :D )
Žodžiu, mažas žmogau, tu net neįsivaizduoji koks tu didelis ir kiek tu daug padarai visai šeimai ir už jos ribų :*
Laukiam susipažinimo su tavim, didžioji ;)

P.S. Savo šiandien piktam Milijonui pranešiau, kad pykti nėra ko, nes mes turim dar vieną mergaitę, kurią reikės labai mylėti ir saugoti. Atrodo, kad suprato ką reikės daryti - išpūstom akim nulėkė prie savo plastmasinio šuniuko, pasičiupo ir rėkia "Au au nedioda meytė", verčiant paraidžiui: šuniuko neduosim mergytei (žodžiu... labai saugosim ir mylėsim savo pliką šunelį nuo tavęs) :D realybė...
ir ką daugiau gražaus nebepridursi... :D

Artista blog sako





pas mus tvarkelė ;)

Gražus daiktas nuo Jofkės :)


Atseit gėlėta pautienė :)