Einamieji Genadijaus sopuliai

pirmadienis, sausio 03, 2011

Vyrui būtina žmona!

Juk visą kaltę suversti tik ant valdžios paprasčiausia neįmanoma.

Todėl ir vaidinu valdžią.
Šventės. Jeigu neburbėsiu vakare ir neleisiu kam nors pasijusti kaltam, ryte padlaižiškai kavos į lovą nesulauksiu.
Mat kiekvienas yra egoistas. 1 Egoistas tas, kuris prašo kavos į lovą, kaip kompensacijos už suėstus nervus. (nieks nervų jai neėdė, aišku, tik ji pati, todėl ir egoistė). 2 Egoistas dar didesnis tas, kuris paklusniai neša tą kavą, nes tikisi, kad po to atgaus savo gerovę. Naivuolis.
Daugiausia laimi pirmasis egoistas, nes jo tikslas - padėti antram egoistui nesijausti kaltam. O tai netgi labai pasiaukojama, sakyčiau. Tačiau antram egoistui ta gerovė vis neateina ir neateis, nes jo egoizmas labiau neskaidrus ir savanaudiškas, nes pirmojo egoisto ta kava vis tiek nedžiugina ir liepia tą kavą nešti normaliai ant stalo, pati pasiimsiu, ach aš auka (jis pasijunta šuniškai prisidirbęs, taip paprastai neišsisuks ir istorija tik gilės ir bus labiau nepamirštama ir spalvinga) :D Logiška, aukučiai.

O sako dar moterys nemąstančios būtybės, nesuprantamos, veikia neobjektyviai. Visi vyrai nusipelno moterų, kad išmoktų nebūti tokiais moterų smegenų sugebėjimų skeptikais ;) viskas būna surežisuota ir tiksliai apskaičiuota į priekį bent 50 metų. Nebijokit, jums tam planui vadovauti neteks :) Netgi jeigu jūs esate vyriškai įsitikinęs, kad valdote situaciją, tuomet jūs dar naivesnis nei 1m vaikas. Myliu vaikus :)

Be to, vyrai patys kalti, kad nepakankamai garbina mus, moteris. Kuo labiau negarbina, tuo bjauriau jiem nesiseka, kaip sako mano zuzančikas :)  Sekasi labai retam kuriam, kuris moterį tiesiog myli ir myli nuo sielos iki realių pirštukų ir nebando įsivaizduoti padėties šeimininku. Įsigijęs moterį, jis atiduoda save. Jei nori po to išgyventi, ir dar kokybiškai gerai, turi labai labai mylėti jo savininkę. Jis, žinoma, kaip dažniausiai ir būna, gali rinktis "išsilaisvinti" nuo savininkės, bet be jos - jis taip ir liks nieko nepasimokęs didelis bukis, nes savo egoizmo vis tiek nepatenkins kaip sizifas. Dabar aišku bent?