Einamieji Genadijaus sopuliai

pirmadienis, sausio 24, 2011

Asilas ir Muzika

Šiąnakt dalį nakties sapnavau, o kitą dalį kažkodėl galvojau. Tik nelabai skiriu, su kuo galvojau ir kam, bet tai neesmė, jeigu bent kiek juokinga. Vos laikiausi nesukikenus kokį dvidešimt kartų, mat neaiški priežastis liepė man sugalvoti būsimam šuniui vardą. Dar net nežinau, ar toks kada nors iš vis bus, nes pradžiai reiktų mums namelio, bet šunims vardus jau turiu, vadinasi, einam jau realesniais žingsniukais svajonės link, maždaug... :)

Tokie juokai gimsta turbūt ne iš baisios meilės, bet nuotaiką kelia. Užduotis buvo - harmoningas skambesys ir kilminga prasmė.

Pirmiausia sumąsčiau vardų kažkodėl kalei:

Jeigu pudeliukė - Elektra. Nu, tipo, garbanota.
Jeigu baisiai loja - Muzika. Dar reiktų padresuoti, kad pasakius "ką grojam" pradėtų skalyti :)
Jeigu daug keliausim - Spinta. Vis tiek pusę jos susikraunu, o čia kaip simboliška visur tokią viename kūne vežiotis.


O jei šuniukas vyrukas...

Visada norėjau šunį vadinti Šuniuku. Angliškai būtų bent jau Dog.
Dėl kelionių - Garderobas. Tik labai ilgas, tektų gėdingai trumpint Robu, kas galėtų atrodyt irgi biški prasmiška - plėšikėlis toks Roberis.
Bet visų principingiausias iš ko ir kikenau iki pat ryto - Asilas. Pvz., einam į miestą su Asilu? Kur tavo Asilas? Asile, fu! Asilai, pas mane. Atvarau aš su Asilu iki tavęs, ok? Asilas namie? :D Nu žodžiu, šitas laimėjo vardas vienareikšmiškai, reiktų tik išdrįst :)

Vis tiek reikės dviejų šunyčių, nes mūsų šeima irgi ne po vieną asmenybę, todėl kariuomenei sudaryt ir šunų nereik skriaust po vieną. Skriausim mažiausiai porą :D Tereikia namelio prerijose. O kaip smagu bus svečiams... Ateitų dažniau pasityčioti, net jei ir įsikurtume toliau nuo dabartinio centro :)

Svajonės man gražu :P

2 komentarai:

  1. Jo...iš savo patirties sakau, kad ką kažkada buvai sumąsčius, tas ir turi išsipildyti, o jei kas nors ėmė ir nusprendė biškį pakaitaliot tavo gyvenimą ir sumanymus, tai išvis tas asmuo dingsta iš tavo gyvenimo it norėta pasakyti, kad gi jis tau trukdo daryti taip, kaip tu pati nori. Niekas niekada neturi teisės už tave kažką nuspręsti ar pakeisti tavo sprendimą. Tak vot...kaip turi būti, taip ir yra galiausiai. Tai dabar kadangi gavau Tiną pagaliausiai, manau kažkada vistiek ir Lėja turės ateit įas mane ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ateis ateis ;) ir mes turėsim dar daugiau meilės tada, kad į butą netilps :) statysim namą, o ten... Asilas, Tina ir Muzika kieme drugelius vaiko :D

    AtsakytiPanaikinti